6 استفاده جدید و بسیار حیرت انگیز از شکر 1. استفاده به عنوان لایه برداربه گزارش نیک صالحی برای لایه برداری و پاکسازی پوست یک فنجان شکر را با چند قطره روغن مخلوط کنید. می توانید از روغن زیتون، روغن بادام ، روغن جوجوبا یا دیگر روغن های گیاهی استفاده کنید. آنها را طوری مخلوط کنید که یک خمیر سفت به دست آید ولی نباید اجازه دهید دانه های شکر کاملا آب شود. این اسکراب به از بین بردن آلودگی روی پوست کمک می کند. یک فنجان سرپر شکر می تواند همانند یک دوش برای شما عمل کند. می توانید از روغن های معطر نیز در آن استفاده کنید. 2. دوام طولانی مدت رژلببه جای آنکه به دنبال لوازم آرایشی باشید که دوام بیشتری داشته باشد، از شکر استفاده کنید. بعد از زدن رژلب روی لب ها، کمی از دانه های شکر را روی لب ها بزنید. بگذارید دانه های شکر روی لب ها بنشیند. بعد از مدتی به آرامی با دستمال شکر را از لب ها بردارید. این ترفند برای طولانی نگه داشتن رنگ رژلب است و دیگر نیاز نیست چندین بار آن را تجدید کنید. 3. نگهداری غذاها با شکریکی از استفاده های قابل توجه شکر ذخیره و نگهداری غذاها با کنترل رشد میکرو ارگانیزم ها است. اگر می خواهید کیک و بیسکوئیت های خانگی مدت زمان بیشتری ماندگاری داشته باشند، روی آنها شکر بپاشید. همچنین می توانید حبه قند را در محفظه های غذایی پنیر یا بیسکوئیت قرار دهید تا مدت بیشتری دوام داشته باشد. رطوبت غذاها را فوری خراب می کند و شکر ماده ای است که رطوبت اضافی را جذب می کند. 4. پاک کردن لکه چمناز روی لباس ها لکه چمن روی لباس حتی بعد از شستشو با ماشین لباس شویی به سختی پاک می شود. دو فنجان سرپر شکر را با آب بجوشانید تا یک محلول چسبناک به دست آید. به گزارش نیک صالحی این محلول را روی لکه بزنید و آن را به مدت نیم ساعت روی آن باقی بگزارید و سپس آبکشی کنید. از این محلول برای لکه های دیگر نیز می توان استفاده کرد. 5. ساختن تله حشراتاز شکر خلاصی از شر حشرات مزاحم نظیر مگس و پشه، بدون آنکه از اسپری های بد بو در خانه می تواند به سادگی صورت گیرد. شکر و آب را بجوشانید و این محلول را در یک ظرف سرباز نگهداری کنید. این ظرف را در گوشه ای از خانه که مستعد جذب حشرات است قرار دهید. در روز بعد خواهید دید که حشرات با جذب شدن به سمت شیرینی و بوی شکر در این محلول گرفتار شده اند. برای به دام انداختن حشراتی نظیر سوسک نیز می توانید شکر و نوشابه را مخلوط کرده و در نواحی که این حشرات هستند بپاشید. 6 . روشن کردن سریع آتشممکن است برای پیکنیک به بیرون رفته باشید ولی به راحتی نتوانید آتش روشن کنید و در میان جمع شرمنده شوید. گاهی چوب سخت آتش می گیرد و یا آنکه کمی مرطوب است، برای نجات خود در این شرایط می توانید یک مشت شکر روی چوب هایی که قصد آتش زدن دارید بریزید. با این کار سریع تر آتش درست می شود و در عین حال مدت زمان طولانی تری نیز دوام خواهد داشت.نوشته شده در تاريخ شنبه 1392/09/23 توسط هادی خالوئی | 4 نظرهــشت غـذا که مـغز را جـوان و سالم نـگه می داردفرتوتی، آلزایمر و کاهش حافظه ناشی از افزایش سن:این شرایط افول ذهنی که مربوط به افزایش سن میباشد میتوانند به تاخیر بیفتند و یا جلوگیری شوند. علاوه بر درگیری با فعالیت روزانه که برای مغز مفید میباشد، یک رژیم متوازن و مرتب غنی از اسیدهای آمینه ضروری، روغنهای امگا، مواد معدنی و ویتامینها حافظه تیز و پر شور را به همراه دارند. برای اینکه بتوانید مواد مغذی مورد نیاز را به مغز خود برسانید از غذاهای زیر استفاده کنید. 1-ماهی: پروتئین به عنوان یک جزء در ساخت انتقال دهندههای عصبی یا نوروترانسمیترها(موادی که ضربان عصبی را در طول یک سیناپس انتقال میدهند)، برای بهبود فعالیت ذهنی ضروری میباشدگذشته از منبع عالی پروتئین، ماهی سرشار از روغنهای ضروری، از قبیل امگا 3 میباشد. امگا 3 از عملکرد مغز محافظت میکند. ماهیهای دریایی غنیترین منبع اسیدهای چرب میباشند. این ماهی ها شامل ماهی آزاد، هالیبوت، ماکرل و ساردین میباشند. 2-زغال اخته: این میوه لذیذ سرشار از آنتی اکسیدانهای قوی است که رادیکالهای آزاد را که سبب پیری میشوند از بین میبرد. همچنین این میوه دارای خواصی میباشد که شروع کاهش مربوط به افزایش سن را به تاخیر میاندازد. این کار را از طریق حفاظت سلولهای مغز و جلوگیری از تخریب آنها به وسیله مواد شیمیایی، پلاکها یا ضربه روحی انجام میدهد. زغال اخته بر علیه دیگر فاکتور های عامل پیری نیز میجنگد. 3-آجیل و دانه ها: آجیل و دانه ها غذاهایی شگفت انگیز برای مغز انسان میباشند. این غذاها حاوی پروتئین و اسیدهای چرب و آرژینین آمینه میباشند که غده هیپوفیز را تحریک میکنند تا هورمون رشد را آزاد سازد. هورمون رشد مادهای است که بعد از 35 سالگی کاهش مییابد و فایده ضد پیری برای مغز دارد. مخلوطی از مواد ضد پیری را که شامل یک فنجان گردو، 2/1فنجان دانه کدو تنبل، 3/1 فنجان توت خشک، 4/1 فنجان دانه کنجد، 2/1 فنجان برگه زرد آلو میباشد تهیه کنید و همه جا همراه خود داشتهباشید و در بین وعدههای غذایی از آنها بخورید. این مخلوط مغز را تغذیه میکند. ضمناً در پاکت فریزر یا در ظرف دردار بریزید تا تازه بمانند. 4-سبزیجات خانواده کلم: کلم بروکلی، گل کلم و کلم فندقی سرشار از ماده مغذی با نام کولین میباشند. این ماده برای حافظه و سلامت مغز ضروری میباشد. کولین پیش در آمد استیل کولین میباشد. استیل کولین در فرایندهای مغزی مشارکت دارد. همان طور که سن افزایش مییابد، خروجی کولین طبیعی بدن کاهش پیدا میکند. بنابراین میتوان با خوردن غذاهای مملو از کولین، تولید استیل کولین را افزایش داد و قدرت مغز را بهبود بخشید. منابع دیگر کولین تخم مرغ، دانه سویا، بادام زمینی، کلم، لوبیاچیتی و لوبیا قرمز میباشند. 5-روغن: چربی های غیر اشباع یگانه: چربیهای غیراشباع تکگانه حاوی اسیدهای چرب ضروری، اسید لینولنیک گاما هستند. این اسیدها علاوه بر دیگر فواید برای بدن، برای عملکرد مغز ضروری میباشند. روغن زیتون، کنجد، کانولا، بادام و روغن ماهی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع تک گانه میباشند. محققان با مطالعه روی بعضی افراد به این نتیجه رسیده اند که رژیم غذایی همراه با چربیهای غیر اشباع و غیر هیدروژنه خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش میدهد. اما افرادی که روغن های اشباع شده صرف میکنند بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری میباشند. 6-غذاهای دارای L-Carnitine: بسیاری مواقع مشکلات حافظهای مربوط به سن بر اثر افزایش پلاک و کاهش ذخیره خون مغز ایجاد میشود. L-Carnitine، یک اسید آمینه است که در کلیه ساخته میشود و جریان را در مغز سرعت میبخشد. به غیر از فواید بیشماری که برای مغز دارد. همچنین به دلیل اینکه از اکسیداسیون چربی در مغز جلوگیری میکند مانع از ابتلای افراد به آلزایمر میشود. گوشت، ماهی، بوقلمون، گندم، آوکادو، شیر و لوبیای سویا تخمیر شده از منابع مهم L-Carnitine میباشند. 7-جلبک های ریز : جلبک های ریز، اقیانوس و دریاچههای تمیز و سالم شامل جلبک سبز آبی، اسپیرولینا، کلورلا، سی وید و کلپ میباشند، که هضم این جلبکها آسان میباشد و سرشار از پروتئین، انرژی زیاد و صدها مواد معدنی هستند این جلبکها را در رژیم غذایی خود بگنجانید و عملکرد صحیح مغز خود را تضمین کنید. 8-چای سبز:چای سبز از فعالیت آنزیمی که در بیماری آلزایمر دخیل میباشد جلوگیری میکند. همچنین غنی از پلی فنلها و آنتی اکسیدانهاست که از پیری زودرس مغز جلوگیری میکند. لذا هر روز دو فنجان چای سبز بنوشید. برای حذف کافئین، چای سبز را 45 ثانیه بخیسانید سپس آب آن را دور ریخته و آب داغ تازه به آن اضافه کنید. 9- تقویت کنندههای گیاهی: تعداد زیادی داروی گیاهی چینی وجود دارد که برای عملکرد مغز مفید میباشند، از قبیل جینکو، گوتوکولا، بیلوبا. همچنین به شما داروهای گیاهی زیر را توصیه میکنم:سیب زمینی شیرین، رازیانه، گل انگشتانه .نوشته شده در تاريخ دوشنبه 1392/09/18 توسط هادی خالوئی | 3 نظرروش هاي رهايی از بوی بد دهان بـعد از خـوردن سير و پـيازسیر و پیاز ترکیبات خوشمزه خیلی از غذاهاست اما این خوشمزگی معمولاً به قیمت بدبو کردن دهانتان تمام میشود. برای اینکه بفهمید چطور از شر این بدبو شدن دهان بعد از خوردن سیر و پیاز خلاص شوید، این مراحل را دنبال کنید. از غذاها و نوشیدنیهایی که بوی سیر و پیاز را از بین میبرد استفاده کنید ۱. از خردل استفاده کنید. یک قاشق چایخوری خردل بردارید و آن را از داخل دور دهانتان بمالید و یک دقیقه بعد آن را تف کنید. بعد یک نصف قاشق چایخوری دیگر خردل برداشته و آن را قورت دهید. این وارد معدهتان شده و بو را در بدنتان از بین میبرد. ۲. برای تازه کردن بوی دهانتان غذاهای نعنادار بخورید. جعفری و نعنای تازه و چای نعنا میتواند بوی سیر و پیاز را به کلی از بین ببرد. آدامسهای نعنایی هم برای تازه کردن بوی دهانتان عالی است. ۳. برای مقابله با این بو سبزیجات بخورید. پوره سیبزمینی، قارچ، لیمو و هویج هم میتواند بوی دهانتان را بهتر کنند. اگر غذایی که میخورید مقدار زیادی سیر یا پیاز در خود دارد، خیلی بهتر است که بعد از آن بلافاصله از این سبزیجات مصرف کنید. ۴. یک تکه نان بخورید. کمبود کربوهیدرات هم میتواند موجب بدبو شدن دهان شود، از این رو همراه با غذایتان از نان استفاده کنید. ۵. آدامس بجوید. اضافه کردن به بزاق دهانتان یکی از راهها از بین بردن بوی بد دهان است. جویدن آدامس، به ویژه آدامس دارچینی، بوی بد دهانتان را نابود میکند. ۶. مایعات بنوشید. چای سبز، لیموناد و آب هم میتواند برای بهتر کردن بوی دهانتان موثر باشد. از درمان بهداشتی استفاده کنید ۱. دندانهایتان را مسواک بزنید. اگر به طور مداوم از سیر یا پیاز در غذاهایتان استفاده میکنید، یک مسواک و خمیردندان سفری همراه خود داشته باشید. مسواک زدن دندانها تنها راه مطمئن برای بهبود بوی دهانتان است. حداقل برای ۲ دقیقه مسواک زدنتان را طول دهید. ۲. از شویندههای دهان استفاده کنید. شوینده دهان را به مدت ۳۰ ثانیه در دهانتان بچرخانید. ۳. از نخدندان استفاده کنید. لای کلیه دندانهایتان را با نخدندان تمیز کنید. بهتر است این کار را بعد از هر وعده غذایی انجام دهید. ۴. از تمیزکننده زبان استفاده کنید. تارهای روی زبان شما همه ذرات کوچک و باکتریها را به خود جذب میکند. بعد از صرف غذا، زبانتان را با تمیزکننده زبان یا مسواک تمیز کنید. ۵. آب غرغره کنید. آب زیر لثهها و بین دندانهایتان را تمیز میکند. اگر با این روشها نتوانستید غذا را از دهانتان بیرون بیاورید و بوی بد را از بین ببرید، ممکن است عفونتی در دهانتان وجود داشته باشد. نکات گاهیاوقات بوی سیر میتواند به منافذ پوستتان هم نفوذ کرده و حتی لباسهایتان هم بو بگیرد. استفاده از یک اسپری بدن یا عطر خوب هم میتواند مفید باشد.به جای سیر یا پیاز پودرشده، بهتر است از سیر و پیاز تازه استفاده کنید.بوی بد دهان ناشی از سیر و پیاز به مرور زمان هم از بین میرود.نوشته شده در تاريخ دوشنبه 1392/09/18 توسط هادی خالوئی | 2 نظرشـش نـشانه بیـماری که خـیلی ها دارند!بدنتان با شما حرف می زند؛ فقط کافی است به او گوش دهید. بدن همیشه به شما هشدار می دهد چیزی در درونتان درست کار نمی کند. با ما همراه باشید تا با 6 نمونه از این علائم، معناها و راه های درمانشان آشنا شوید.1- نشانه: گرسنگی دائمیبیماری احتمالی: اختلال در هضم غذا اگر هر قدر غذا می خورید معده تان قصد پر شدن ندارد؛ یعنی بدن در هضم غذا مشکل دارد یا نمی تواند مواد مغذی غذاها را جذب کند، در نتیجه میل به مصرف شیرینی بالا می رود چون بدن می خواهد هر چه سریع تر انرژی کسب کند و خوردن مواد غذایی شیرین بهترین راه برای این کار است.راه حل: با مصرف مواد غذایی متنوع به دستگاه گوارش کمک کنید. می توانید با نظر پزشک به مدت یک ماه بعد از غذا از قرص های حاوی آنزیم های گوارشی استفاده کنید. علاوه بر این موقع غذا خوردن آب زیاد ننوشید چون آب شیره گوارشی معده را رقیق می کند. برای تنظیم قند خون مصرف پروتئین را در اولویت قرار دهید.2- نشانه: شوره سربیماری احتمالی: اختلال های هورمونی و حساسیت غذایی این یکی دیگر از مشکل هایی است که اعصاب برای آدم نمی گذارد. درست است که گاهی استفاده از شامپوهای ضد شوره موثر عمل می کند اما بعد از چند روز همان آش است و همان کاسه! اینکه هر روز چشمتان به جمال این دانه های سفید مزاحم روشن می شود می تواند نشاندهنده این باشد که کمبود ویتامین B6، روی، منیزیم یا بیوتین دارید. البته شوره سر دلایل دیگری هم دارد؛ مانند اینکه از اختلال هورمونی رنج می برید، شیرینی زیادی مصرف می کنید، استرس تان زیاد است یا اینکه به محصولات لبنی، شکلات یا آجیل حساسیت دارید.راه حل: میوه و سبزیجات تازه، غلاتت کامل و پروتئین های کم چرب میل کنید. باید میزان چربی های اشباع شده و قند رژیم غذایی تان را کاهش دهید. باید از مصرف زیاد نوشیدنی های کافئین دار نیز بپرهیزید؛ به خاطر اینکه امکان دارد کافئین، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدنتان را از بین ببرد. توصیه می شود مواد غذایی سرشار از ویتامین B6 و زینک مانند برنج قهوه ای، غلات کامل، بادام زمینی، آجیل و آووکادو، نخود فرنگی، شلغم، گوشت قرمز کم چرب، ماهی، گوشت پرندگان و گوشت بره را در اولویت برنامه غذایی تان قرار دهید.3- نشانه: سفیدی داخل پلکبیماری احتمالی: کمبود آهن مقابل آینه به آرامی پلک پایین تان را بکشید و رنگ قسمت داخلی آن را بررسی کنید. اگر این قسمت از چشمتان رنگ پریده بود احتمال دارد کمبود آهن داشته باشید. این مشکل در بین خانم ها رواج دارد و دلیل آن هم خونریزی ماهانه است. با اینحال ممکن است آقایان نیز کمبود آهن و کم خونی داشته باشند. اگر علاوه بر سفیدی داخل پلک همیشه رنگ پریده هستید، نبض تان تند می زند یا اینکه احساس خستگی زیادی می کنید به احتمال زیاد کمبود آهن دارید.راه حل: آزمایش خون دهید تا میزان آهن بدنتان مشخص شود. برای رفع کمبود آهن، مواد غذایی سرشار از آهن و ویتامین C را دریابید. وجود ویتامین C برای جذب آهن موجود در مواد غذایی لازم است. مواد غذایی سرشار از این ماده معدنی عبارتند از: گوشت های قرمز کم چرب، جگر، تخم مرغ و ... برای جذب ویتامین C بیشتر نیز موادی مانند کیوی، فلفل دلمه ای، میوه های ریز بدون هسته، مرکبات، گوجه فرنگی و کلم برگ را دریابید.4- نشانه: چاقی بدون پرخوریبیماری احتمالی: کم کاری تیروئید آدم پرخوری هستید و به اندازه کافی تحرک بدنی داریداما زمانی که روی وزنه می روید عقربه آن با سرکشی تمام بالا می رود. همیشه احساس بی حالی هم می کنید. دلایل زیادی برای این مشکل وجود دارد که شایع ترین آن مربوط به تیروئید می شود. احتمالا تیروئیدتان کم کار است. زمانی که تیروئید تنبلی کند متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدن هم کند می شود و بدن نمی تواند به اندازه کافی کالری بسوزاند، در نتیجه شما همیشه از وزنتان شاکی می شوید.راه حل: آزمایش دهید تا وضعیت تیروئیدتان مشخص شود. مواد غذایی سرشار از ویتامین B را در برنامه غذایی تان بگنجانید. با مصرف ماهی آزاد و گردو باک اسیدهای چرب ضروری بدن را پر کنید. به برنامه غذایی تان روزانه بادام، آووکادو، موز، حبوبات و گوشت پرنده اضافه کنید. با مصرف ماهی و غذاهای دریایی ید بدن را تامین کنید. برای دریافت سلنیوم گردو بخورید و برای تامین روی کنجد مصرف کنید. اگر ثابت شد مشکل از تیروئید است از مصرف بروکلی، کلم برگ، خردل، شلغم و محصولات غذایی تهیه شده از سویا بپرهیزید چون در عملکرد تیروئید تداخل ایجاد می کنند.5- نشانه: کبودی زیر چشمبیماری احتمالی: نارسایی کلیوی انگار پای چشمانتان بادمجان کاشته اند؛ برای همین تمام وقتتان را صرف رفع و رجوع آن می کنید! ممکن است تیرگی پای چشم ها به دلیل بی خوابی باشد اما اگر این وضعیت ادامه دار شد احتمالا پای مشکل دیگری در میان است. کبودی پای چشم می تواند علامت حساسیت های غذایی، نارسایی کلیوی، دهیدراته شدن عمقی بدن (کم آبی) یا کنترل نامناسب قند خون باشد. در هر حال بدانید که پای چشم بی دلیل کبود نمی شود و باید به فکر چاره بود.راه حل: اول از همه به فکر تامین آب بدنتان باشیدو مصرف مایعات سالم را بالا ببرید. میزان مصرف نوشیدنی های حاوی کافئین را کاهش دهید. با مصرف مواد غذایی سالم مانند لوبیا قرمز و جعفری به فکر سلامت کلیه هایتان باشید. قند خونتان را کنترل کنید. از مصرف گوشت های فرآوری شده، دودی و همچنین مصرف زیاد نمک بپرهیزید. سعی کنیدبه جای اضافه کردن نمک زیاد به غذا از سبزیجات معطر"، لیموترش وادویه ها برای خوش طعم کردن غذایتان استفاده کنید.6- نشانه: خشکی پوستبیماری احتمالی: حساسیت غذایی اگر بخش هایی از پوست تان خشک و حساس می شود و شروع به خاریدن می کند یعنی دچارت اگزما شده اید. اگزما یکی از مشکلات شایع پوستی است اما می تواند ناشی از این باشد که به میزان کافی ماهی آب های سرد مانند ماهی آزاد، ساردین و گردو مصرف نمی کنید. این مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب ضروری امگا 3 هستند که برای سلامت پوست ضروری اند. بیشتر افرادی که از اگزما رنج می برند معمولا دچار حساسیت های غذایی یا عدم تحمل گندم و محصولات لبنی نیز هستند. معمولا در این افراد احتمال دهیدراته شدن بدن یعنی کمبود آب بدن نیز بالاست.راه حل: سعی کنید هر هفته سه بار ماهی آب های سرد مانند ماهی آزاد، ساردین و ... مصرف کنید. همچنین اگر امکان دارد به مدت یک ماه مصرف محصولات غذایی تهیه شده از گندم و محصولات لبنی را کنار بگذارد. هر روز یک مشت آجیل بخورید و شش تا هشت لیوان آب بنوشید. در نهایت نیز می توانید از مکمل روغن ماهی یا امگا 3 استفاده کنید. اگر ماهیچه هایتان می گیرند و دچارت اسپاسم می شوید ... احتمالا تحت استرس و فشارهای روحی قرار دارید و شاید دچار کمبود منیزیم شده اید. در شرایط استرس زا بدن به منیزیم بیشتری نیاز دارد و اگر باک این ماده معدنی خالی باشد، ماهیچ ها مدام دچار اسپاسم و گرفتگی ماهیچه ها می شوند.غذاهای سرشار از منیزیم مانند بادام، تخمه کدو و سبزیجات بخورید. سفید شدن موها در جوانی؛ مصرف سیگار گاهی تارهای سفید به دلیل سیگار یا کمبود ویتامین B5 یا B12 است. استرس نداشته باشید. حداقل سه ماه مکمل ویتامین B کمپلکس حاوی ویتامین های B5 و B12 مصرف کنید. از مصرف زیاد چای و قهوه بپرهیزید چون میزان این ویتامین ها را کاهش می دهند.پاکت سیگار را روانه سطل زباله کنید چون سیگاری ها چهار برابر بیشتر در معرض سفیدی زودرس موها قرار دارند.نوشته شده در تاريخ دوشنبه 1392/07/08 توسط هادی خالوئی | 2 نظر.: Weblog Themes By Blog Skin :.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0